Kaptein Sor, Te og Bill

Kaptein Sor, Te, Bill og sikkert noen flere, trasker rundt i ca Kaptein Sabeltanns Abrahavn. De skuler stygt på hverandre, pønsker ut hver sin gode plan for å fremstå som den barskeste blant dem alle. Etter hvert skal de ut på sjøen for å plyndre skipet Urca de Lima med store kanoner…får vi håpe.

Splitte mine bramseil for vann og såpe etter lang tokt.
Splitte mine bramseil for vann og såpe etter lang tokt.

BLACK SAILS – Sesong 1 (dvd). Kapteinen jeg antar vi skal heie på har allerede vært på plyndretokt i den første episoden. Der fant han en fjott som vet mer enn kapteinen. Derfor må han tas godt vare på.
Kaptein Sor, Te og Bill ser ganske rene ut. De prater tilsynelatende gammeldagssnakk, men de er ikke spesielt tiltalende skuespillere. Ser en bort fra piratscenario (som jeg er stor fan av), kunne de tre første episodene nesten vært en velskrevet historie av Hotell Cæsar
Ser en bort fra at dette ikke er hotell Cæsar, vil jeg ikke vedde på at TV-serien blir spesielt bedre i den fjerde episoden.

Uteonom at skuespiller Hannah New  har fine pupper og at hun viser dem ofte, vil jeg ikke egentlig anbefale Black Sails. Dessuten er det en fyr som bruker solbriller som er så fancy at de ikke enda har blitt funnet opp. Just sayin. 

 

Sølve Friestad – scoop@scoopmanagement.no

karakter3