Ny singel: Hold Fast

Stavangerbandet Hold Fast er på gang igjen. I dag får du et kraftig spark bak med første singel fra kommende fullengderen. Nok en gang skal det smelle fra et av de feteste band fra Rogalan, og det vil bli vanskelig å sitte stille. 

Hold Fast på Musikkfest 2014. Foto: Sølve Friestad
Hold Fast på Musikkfest 2014. Foto: Sølve Friestad

HOLD FASTChapel & Breath (Loyal Blood Records). Siden Filling Lungs, Snitching Tongues, i 2013, har Scoopet spådd bandet en lysende fremtid, og  Chapel & Breath øker forventningene til det kommende albumet (21. august).

 

Hold Fast:

 

  • Espen Håland – Vokal
  • Krister Stabenfeldt – Gitar
  • Daniel Vier – Gitar
  • Andreas Grepstad – Bass
  • Hans Vistnes – Trommer

 

Hold Fast har tidligere forklart Scoopet hvordan de i det hele tatt ble til et band.

And the story goes like this:

Omslag-hold-fast
Klikk på bildet for Chapel & Breath.

– Vi startet vel med dritasprat mellom Espen og Krister under Musikkfest 2011. Espen spilte i The Performing Monkeys og Krister spilte i Waka Taka Woo. På den tiden skjedde det lite med bandene, så de bestemte seg for å starte et nytt band! Og BAM!, Hold Fast was born. Hans ble med for å knuse trommene, uten noe banderfaring. Helt sykt, han spiller som en gud! Etterhvert kom Andreas fra A Red Sky Collapse inn på bass.

Hold Fast uttalte også at de var inspirerte av alt fra Vengaboys (ska sei!) til ABBA, men musikken de er mest inspirert av er band som gammelt Rancid, Green Day, Snuff og Gallows.

 

Chappel & Breath er en hardtslående punkrocker som gir relasjoner til mye rart.

Den gir for eksempel tanker om hva Turbonegro ville vært om de ikke hadde vært litt for kjedelige litt for ofte, men heller «Grown a pair». Selv om det er vanskelig å kjenne svettelukt gjennom høytaleren, er det en knallbra produksjon med eksepsjonell livefølelse, energi som driter Duracell-batteri baklengs, og en melodiøs forståelse som setter punkrocken i system.

Så er det jo lov å håpe at albumet vil bli like legendarisk som, tja… Crumbsuckers – Life of Dream?

Singelen er tilgjengelig på de fleste digitale kanaler (utenom P1) og kan sjekkes ut på Spotify HER.

Sølve Friestad – scoop@scoopmanagement.no

scoopet-facebook-ny

 

 

 

Legg igjen en kommentar