Ny video: Sassy Kraimspri

Stavangerbandet Sassy Kraimspri har holdt på siden 2006, og deres selvutnevnte stilarter er Scumbag Punk, Grunge og Junk. Det er rocka punk, eller kanskje punkrock som gjelder, og så kan en gjerne skrive ROCK med store bokstaver. 

Sassy-Kraimspri-live

RIOT. Journalister liker å dra parralleller til andre artister og band, og for min del er Sassy Kraimspri i samme gate som både Animal Alpha og Djerv. Bandet er klare med ny musikkvideo, med klipp fra turné i Norge, England og USA. Låten Riot er fra 2014-utgivelsen Cock Fight II som er en knallbra rocker med hovedfokus på massivt trøkk.

 

Les også: Anmeldelse av Cock Fight II

 

Sassi Kraimspri er et av mange band som spiller på årets Musikkfest, Stavanger, men den imponerende turnélisten for 2015.

 

 Riot ser og hører du her

 

Tekst og foto: Sølve Friestad – scoop@scoopmanagement.no