Ny video: Maribelle

Bergensjenta Maribelle har imponert Scoopet i det siste. I tillegg til å friste med bra video før albumslipp, viste det seg at albumet Revolution har blitt svært bra. 

Maribelle-revolutions

MARIBELLE – World. Maribelle Orlin har levert et levende album med et mangfoldig lydbilde i retning vise, pop og rock. I tillegg til velskrevne låter og god produksjon er Maribelle er en av de beste og mest spennende kvinnelige artistene i Norge for tiden.

En kan gjerne sammenligne med artister som Unni Wilhelmsen, men Maribelle har definitivt sin egen klang og særpreg i musikalske uttrykk og vokal. Scoopet gleder seg til fortsettelsen og håper at mange flere vil oppdage denne talentfulle artisten.

 

Les også: Intervju med Maribelle før Musikkfest 2015. 

 

World kan du se her, mens bandet kan du se live på årets festival i Helgåleiren som er siste helg i juni.

 

Sølve Friestad – scoop@scoopmanagment.no

Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=http://scoopet.net/2015/06/ny-video-maribelle-2/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /customers/5/7/2/scoopet.net/httpd.www/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /customers/5/7/2/scoopet.net/httpd.www/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19