Ny video: Veislakt

Veislakt er nesten like aktive som fem kaniner, innelåst i et lite bur. Nå slipper de ny singel og video fra albumet; Litium og aent smågodt som har høstet god kritikk flere steder. 

Veislakt-litium-og-aent-smågodt

VEISLAKT – Veislakt. Albumet har høstet svært god kritikk, og har fått flere kruttsterke femmere og mange lovord. Når de slipper sin andre video fra albumet, er det kjekt å se at bandet har valgt Scoopets favorittlåt som bare heter Veislakt. Det er bånn gass, et adrenalinkick, og saftig og ærlig Hard Core Rock.

…Vi snakker dobbel potte og godt med svartrøyk. For det låter røft og brutalt fortsatt, Veislakt lever opp til navnet sitt, overkjøring av lytteren, kjevlet ut i veibanen for å bli meid over gang på gang. Yngve M. JacobsenHeavymetal.no

 

I likhet med Veislakt, er også videoen ganske hard core. Den ser du her.

 

Les også: Veislakt In Your Face

 

Sølve Friestad – Scoop@scoopmanagement.no