Alarm! Kvernalarm

De er mange, de er ambisiøse og mange har gjort det før. Lørdag 14. november var det tid for årets Kvernalarm. Denne artikkelen ble publisert før konserten. 

Hva skjer om cirka 26 bandmedlemmer stiller seg opp til fotosession? Dette. (Foto: sØLve Friestad)
Hva skjer om cirka 26 bandmedlemmer stiller seg opp til fotosession? Dette. (Foto: sØLve Friestad)

KVERNALARM 2015 – Ambolten. Det var en braksuksess i fjor, hvor den ene rockesviske etter den andre, ljomet utover PA-anlegget på Kverneland. Dette året kan musikerne skilte med enda flere musikere og låter. De har øvd i snart to måneder for å bli klar til helgens ambisiøse konsert.

Scoopet ble med på en av de aller siste øvingene og kan rapportere om god stemning og musikere, i tillegg til å være litt overrasket over årets utvalg av låter. En skulle kanskje tro at AC/DC, Iron Maiden og Metallica var selve malen på valg av låter, men her er alt fra låter med The September When, Gasolin, The Police, DeLillos, Robbie Williams og Pink Floyd, til overnevnte band med flere. Faktisk blir det hele 29 låter.

Scoopet fikk hørt flere låter på øvingen og kan for eksempel si seg fornøyd med bl.a. Metallica – Master of Puppets.

 

 

 

Hovedbilde Kvernalarm 2015: (Rekkefølgen får du finne ut av sjæl).

Aleksander Vrtis, Alf Kåre Håland, Christer Espevik, Dagfin Engelsvold, Geir Kristiansen, Gunnar Hjort Seren, Henrik F. Lunde, Henrik M. Traa, Håvard Hommeland, Jan Cato Traa, Jani Sviland, Christian Olsen, Knut Inge Årthun, Kurt Øystein Slåtten, Lars Martin Aasgård, Leidulv Stokdal, Per Leon Vignes, Roger Kvingedal, Roger Utsola, Stian Lode, Svein Ove Netland, Tollef Carlsen, Tommy Anfinnsen, Tord Eiken og Øyvind Lende.

Arve Erga, Eivind Larsen, Erik Haugen og Odd Ivar Traa var ikke tilstede.

 

Tekst og foto: sØLve Friestad – scoop@scoopmanagement.no

scoopet-facebook-ny