Kansellerte TV-serier 2

Her har dere del to av kansellerte TV-serier 2015/16. Til tross for at det blir mulighet å slutte å glo på alle disse, blomstrer cirka like mange opp igjen, så her er det hverken tid å spare eller miste. 

MV5BMzA2MDgwNDcyM15BMl5BanBnXkFtZTgwMTA0MzgwNjE@._V1_SX214_AL_

FLERE SERIER som blir lagt ned, får faktisk høye ratinger på flere steder, men det er vel bare ikke plass til alle. Sånn var det jo ikke før i verden, når vi bare hadde NRK med Dynastiet, Falcon Crest, I Ville Vesten og Centennial, men nok om det. Mange serier vil trolig aldri få lansering på fysisk format – kanskje like greit.

Kansellerte TV-serier – del 2

The Bastard Executioner – …tells the story of a warrior knight in King Edward I charge who is broken by the ravages of war and vows to lay down his sword. Lagt død etter 10 episoder.

The Benders – Follows a team of friends bonded by an irrational obsession with their men’s hockey team, The Chubbys. While their hockey skills may be limited, their passion is not. 8 episoder var nok.

Bitten – Denne handler ikke om den antatte kjæresten til Øyvind Blunck sin kjæreste. – When she left Stonehaven – «for good this time» – Elena Michaels thought she had left the world of supernatural behind. Until the night she got a mysterious call from her pack leader. Nok en serie om overnaturlig fiksfakseri. Nedlagt etter 3. sesong.

The Brink – Snodige greier da denne blir lagt ned da sesong 2 var planlagt. Det er trolig innspilt visse episoder, men vil ikke bli sendt på amerikansk fjernsyn. Har litt troen på denne serien som kan skilte med Tim Robbins og Jack Black.

Chasing Life – April Carver, whose world has just started to look up, is diagnosed with leukemia. With the support of her family and best friend, she might just be able to fight it. Nedlagt etter sesong 2.

Continuum – En detektiv fra år 2077 er fanget i nåtidens Vancouver og jakter kriminelle fra fremtiden. Nedlagt etter sesong 4.

Da Vinci´s Demons – En såkalt ufortalt historie om Leonardo fra tidligere dager. Nedlagt etter sesong 3.

 

Dominion – Følger en rebelsk ung soldat som oppdager at han trolig er mannen som skal redde menneskeheten. Nedlagt etter sesong 2.

Downton Abbey – Nedlagt etter sesong 6. Forsåvidt greit. Selv om serien har en odør av svisker og dadler, var det ganske trivelig å se på Downton, til tross for at en mordsak kunne være selve nerven i …tja, 2,5 sesonger? MV5BNTg5NDM5ODQ2MV5BMl5BanBnXkFtZTgwMDMwODYwNzE@._V1_SY317_CR104,0,214,317_AL_

Getting On – Et eller annet fra et sykehus med nervøse doktorer og administrasjon med bakteppe retning sort komedie. Nedlagt etter sesong 3.

 

 

Gigi Does It – Dette handler om en kvinnelig pensjonist som må forholde seg til moderne tid i Florida. Lagt ned etter 8 episoder.

Hindsight – Becca, as she nears 40, is about to embark on her second wedding to Andy Kelly, but her joy is tempered by the absence of her old best friend Lolly who’s a no-show, having dropped out of their relationship years ago. Nedlagt etter sesong 1.

Key and Peele – Project sees Keegan-Michael Key and Jordan Peele in front of a live studio audience bantering about a topic weaved between filmed shorts and sketches. Nedlagt etter sesong 5.

The League – An ensemble comedy that follows a group of old friends in a fantasy football league who care deeply about one another — so deeply that they use every opportunity to make each other’s lives miserable. Startet opp i 2009 og legges ned etter sesong 7.

Legends – Alltid gode Sean Bean spiller hovedrollen i denne. Plottet kan virke noe vagt med en agent som har muligheten å transformere seg selv til andre personer for hver enkelt jobb. Nedlagt etter sesong 2.

Lost Girl – Trolig lengre tids planlagt kansellering etter sesong 5. Finn gjerne frem engelsk-norsk språkbok for å forstå hva det dreier seg om. – Lost Girl focuses on the gorgeous and charismatic Bo, a supernatural being called a succubus who feeds on the energy of humans, sometimes with fatal results 

 

Married – To bestevenner går langt for å redde ekteskapet. Nedlagt etter sesong 2. MV5BOTczNDY1MjExM15BMl5BanBnXkFtZTgwMDc3NjMxMjE@._V1_SY317_CR12,0,214,317_AL_

Public Morals – Solide Michael Rapaport og Edward Burns fikk bare en sesong. Handler om politidivisjonen Public Morals på 1960-tallet som balanserer mellom kriminalitet og moral.

Rissoles & Isles – Overaskende 7 sesonger før nedleggelse av to kvinnelige detektiver.

The Soul Man – Trolig på tide med nedleggelse etter sesong 5. – …revolves around R&B superstar-turned-minister Reverend Boyce «The Voice» Ballentine, who was living the high life in Las Vegas at the top of the music charts.

Strike Back – Blant scoopets favorittserier om en tenker velprodusert action. Legges ned etter sesong 4.

 

sØLve Friestad – scoop@scoopmanagement.no

scoopet-facebook-ny