The good wife 6

I forhold til den femte sesongen skal godt gjøres å dramatisere handlingsforløpet til et høyere nivå, uten å røpe mer om det. The Good Wife leverer fortsatt og er heller ikke så femi som det høres ut.

the-good-wife-s.6

THE GOOD WIFEsesong 6. Den gode kone er fortsatt Alicia Florrick (Julianna Margulies) som har gjort store endringer siden forrige møte. I tillegg ønsker hun å stille til valg som statsadvokat fordi hun mener hun kan gjøre en bedre jobb. Innimellom statsadvokatvalg og jobb er det også rom for hennes og andres privatliv. Den såkalte ektemannen (Chris Noth) strever med å bli guvernør, mens den velmenende Cary Agos (Matt Czurchy) skulle ønsket han ikke hadde samarbeidet med narkotikamogulen som også er deres klient.

Snertne roller fra både Achie Panjbi og Alan Cumming er gode bidragsytere til mangfoldige personligheter på både godt og vondt. Samtidig er dette en svært velskrevet TV-serie som også tar for seg aktuelle og engasjerende hendelser og scenario i rettsalen.

Sesong 6 forstetter med lov, rett og drama i sofistikert advokatmiljø som gir flere relasjoner til penere restauranter enn brun pub. Et snev av humoristiske innslag finnes, men ikke mer. Sesong 7 blir for tiden vist på amerikansk TV.

sØLve Friestad – scoop@scoopmanagement.no

karakter5