Zoo, takk og farvel

 

Det er tid for å ta knekken på kjæledyret ditt. Kanskje hundespisefestivalen i Kina er en god idé allikevel? 

zoo-season-one

ZOO – Sesong 1. Alle verdens dyrearter har bestemt seg for å ta hevn. Akkurat hvorfor det skjer nå, er heller uvisst etter fire episoder. Løver i Afrika går berserk og jakter på mennesker mens kattfaen i USA stikker av for å samle seg rundt et stort tre. Flaggermus i Japan angriper et fly og inviterer til såkalt flystyrt.. I løpet av et par dager flyr samme flaggermyser (flertall?) Antarktis som er rundt 130.000 kilometer. Der skal de nemlig bre seg over et solcellepannel, slik at to forskere fryser ihjel. En skal ikke engang spør hvordan flaggermysene (fortsatt flertall) unngår å fryse ihjel. Uansett så flyr disse utyskene maks rundt 80-100 kilometer i løpet av et døgn, sånn egentlig.

Zoo er en ny TV-serie som hørtes litt kul ut. Den er basert på en bestselgerroman av James Patterson, men etter fire episoder var det egentlig nok om dyrenes ubehagelige oppførsel. Serien inneholder selvfølgelig mennesker som skal gjøre sitt beste for å få bukt med problemet. Til tross for tidvis bra effekter og delvis bra skuespill, er Zoo en serie en rett og slett kan styre unna.

Og selvfølgelig er ikke hundespisefestivalen et godt tiltak. Den kan du forøvrig lese mer om HER.

Karakter2

sØLve Friestad – scoop@scoopmanagement.no