enJOY!

 

Joy er regissert av samme fyr som laget dølle Silver Linings Playbook og American Hustle. Joy handler om kvinnen som fant  oppVASKMOPPEN med det lille ekstra.

joy-blu

JOY. Det er kanskje begrenset hvor dramatisk og nervepirrende en slik historie kan bli, men den er uansett underholdende nok og løst basert på livshistorien til TV-shopmogulen Joy Mangano.

Joy er en kvinne med både flott personlighet og stor vilje. Da hun får en god oppfinneridé, ofrer hun alt for å få gjennomført og solgt dette til en stor kjede. Ingen har tro på at denne kvinnen kan oppnå suksess, og veien blir både bratt og svikefull før hun kanskje kan oppnå sin drøm.

Jennifer Lawrence og Bradley Cooper blir igjen regissert av David O. Russel, hvor førstnevnte fortsatt minner om en mindre rampete utgave av Juliette Lewis. Både Lawrence og Cooper gjør seg bra på film, og filmen fungere helt greit som tidtrøyte. Lawrence ble forøvrig nominert til en Oscar for denne rollen.

sØLve Friestad – scoop@scoopmanagement.no

karakter4