Denzel vs. wahlberg

Bobby og Marcus er verdens beste venner av typen som gjør seg bra på film. De har egentlig god kjemi, men har diskusjoner om uenighet for at publikum skal bli sjarmert til å smile, eller le. 

2-guns-i

2 GUNS. De to spiser frokost på en café og avtaler å rane en bank rett over veien. Hvorfor det?

Vi blir deretter med tilbake i tid, hvor vi får svar på hva som skjuler seg i banken. Bobby arbeider egentlig som narkotikapoliti, og Marcus  er på oddrag for marinen. Fellesnevneren er at de begge driter i sin partner, men at bare en av dem kan komme seg bort med pengene. Hvor den ene har takket ja til å drepe den andre, har den andre takket ja til å la den ene bli fengslet for ranet.

Da det sjelden går som planlagt i slike filmer, får begge problem med sine arbeidsgivere etter at ranet er utført. Den ene skyter den andre, men begge har skaffet seg mektige fiender. Banken de skulle rane, inneholdt nemlig en del mer millioner dollar en planlagt. Hvem eier pengene?

Det finners uttallige filmer som dette. Noen er bedre, mens enda flere er dårligere. 2 Guns er av typen som de fleste vil sette pris på, være enig at det var verdt å bruke tiden på, men som de allikevel ikke vil sette på en topp 10-liste når året er slutt.

Jeg trives som vanlig godt med Denzel Washington og Mark Wahlberg på film. Bill Paxton sin karakter er også verdt å legge merke til.

Sølve Friestad – scoop@scoopmanagement.no

Twitter: @SolveFriestad

karakter4

 

 

Legg igjen en kommentar