Black Jack Statham

De fleste filminteresserte vet hvem Jason Statham er og de fleste vet hva vi får. Wild-Card-statham-card

WILD CARDBlu-ray. Dette er en ganske tradisjonell film med handlingen lagt til Las Vegas. Nick Wild (jepp, heter faktisk Wild i filmen) er en tøffing med uante skills. Han arbeider i Vegas med alt fra bodyguard til guide og alt som kler Statham.

Wild har egentlig lyst til å forlate Vegas, men med spillegalskap og god kjennskap til vodka, blir han værende for nye oppdrag. En venninne får skambank av en mektig kar som bor på flott hotell, og bruduljen er uungåelig. En litt irriterende urasjonell Statham velger å hjelpe venninnen med hevn. Dette blir bare begynnelsen på en rekke actionfylte hendelser i Statham-ish stil. Samtidig blir det også viet tid til flere minutter med gambling, hvor Black Jack er Wilds favoritthobbyog scenene er bare litt over gjennomsnittet nervepirrende.

Wild Card er en helt grei actionfilm med flere gode slossescener, men er langtfra den beste med slosskjempen.

Jason Alexander (George i Seinfeld) er med i en liten, malplassert rolle, mens Stanley Tucci alltid er bra. Sofia Vergara var nylig med på å ødelegge DENNE FILMEN sammen med Reese Witherspoon, men er heldigvis bare med i en lite rolle i Wild Card.

Regissør Simon West var selvfølgelig mer imponerende med Con Air i 1997, men har også regissert Statham i den halvdårlige The Expendables 2 og The Mechanic, hvor sistnevnte får en oppfølger til neste år. Med Statham, men uten West. 

Sølve Friestad – scoop@scoopmanagement.no

karakter4