Dyster natt i New York

 

 

Ingen gidder å se på noen som løper hele natten, men til tross for bra tempo, slipper både skuespillere og publikum å bli utslitt på grunn av løping. Run-all-night-bluray

RUN ALL NIGHT – DVD. Det er derimot duket for en mørk og underholdende actionthriller som grenser til hardkokt, hvor Liam Neeson er like glad i alkohol som han var i filmen Non-Stop. Jimmy Conlon (Liam Neeson) har blitt en avdanket leiemorder med samvittighet. Han har skuslet vekk alt håp om tilgivelse fra familien, og hans eneste venn er svirebror Shawn Maguire (Ed Harrison). Nåtiden har blitt mindre kriminell for dem begge, men Shawn er fortsatt en slags gangsterboss i New York. En rekke med uheldige hendelser gjør at Jimmy Conlon må velge livet til Maguires eller hans egen sønn. Avgjørelsen vil uansett gjøre ham til den mest jagede personen i New York, hvor korrupte politimenn er på Maguires lønningsliste.

Les også: Thriller uten sjokolade

RUN ALL NIGHT er en velformulert oppskrift med nerve og god spenningsmusikk som holder intensivitet og interesse oppe i nesten to timer.

Den alltid troverdige Ed Harris og Liam Neeson diskuterer hvorfor ingen ble kidnappet eller tatt i Taken 3.
Ed Harris og Liam Neeson diskuterer hvorfor ingen ble kidnappet eller tatt i Taken 3.

Filmen byr på en god, gammeldags oppskrift med interessant kameraføring, fine kombinasjoner av beinhard og tidvis rå action og nervepirrende øyeblikk. Senk skuldrene og kos deg men vær obs på at du vil få deg en støkk i løpet av filmen.

Les også: Harris redder dagen

Dette er mye bedre enn de to siste Taken-filmene til Neeson, og her blir heldigvis ingen kidnappet. Nick Nolte dukker opp i en mindre rolle, uten at filmen blir hverken bedre eller dårligere av den grunn. Regissør Jaume Collet-Serra har tidligere laget godbiter som tidligere nevnte Non-Stop, men også Orphan.     Sølve Friestad – scoop@scoopmanagement.no karakter5