Gosling nekter å spise frokost

 

 

Ryan Gosling er en skuespiller med flere gode filmer på samvittigheten. Dessuten er han en bra skuespiller. Blant hans beste filmer er Drive, The place beyond the pines, Gangster squad og All good things.

Klikk på bilde for å se Gosling ikke spise frokostblanding.
Klikk på bilde for å se Gosling ikke spise frokostblanding.

RYAN GOSLING WON´T eat his serial er kanskje ikke blant hans beste filmer, men samtidig består filmen av en rekke filmer fra hans skuespillerkarriere. Det er selvfølgelig bare tull og tøys, men fortsatt ganske festlige klipp hvor han ikke vil spise frokostblandingen sin.

Scoopet syns denne er så artig at den var verdt å dele med scoopets lesere.

RYAN GOSLING WON´T eat his serial er forøvrig produsert av avdøde Ryan McHenry (27), hvor Gosling likte spøken så godt at han valgte å spise frokostblandingen sin. Forvirret? Ikke etter å ha sett DETTE.

sØLve Friestad – scoop@scoopmanagement.no