Kung fu pappa

 

 

Jepp. Pandaen Po har en pappa. De som har fulgt med på filmene og serien var kanskje ikke klar over dette, før nå. Oss andre er ikke så voldsomt kjent med Kung Fu Panda-universet. 

kung fu panda 3

KUNG FU PANDA 3 er mest av alt filmer for barn, hvor det er mindre voksenhumor enn i de aller største blockbusterne som for eksempel Toy Story, Shrek og uttallige Disney-filmer. Dreamworkspandaene er allikevel populære da hele tre filmer er produsert, i tillegg til at det vises som TV-serie på NRK Super i disse dager.

Po og hans venner har igjen et problem. Jeg mener, når filmene heter noe med Kung Fu, må en anta at det har vært rom for både slossing og løsing av mysterier tidligere. Pappa til Po kommer på besøk for å lære sønnen de ultimate triksene for å bli den ultimate dragekrigeren som skal hamle opp med en skummel kjempe som er spesielt interessert i å eliminere Pos læremester og hans likesinnede. Mellom mindre god kung fu-trening og melbollespising, brygger det opp til den ultimate kampen i cirka godt mot ondt, som vanlig.

Dette er en helt grei film for de mindre ungene. Min datter på 6 år satt stort sett i ro hele tiden, som er et kvalitetstegn. Det er tidvis voldsomt flott tegnet med pene «asiatiske» penselstrøk. De som har sansen for dette konseptet vil ikke bli skuffet. Så enkelt kan det vel sies.

PS: Alle tre filmer blir også lansert for salg i disse dager i en boks. Panda 3 inneholder ellers to nye animerte kortfilmer.

karakter4

sØLve Friestad – scoop@scoopmanagement.no