Småsliten Clint

Det er sjelden helter med sykdom er en fordel på film. Clint Eastwod spiller en pensjonert FBI-agent som har gjennomgått en vellykket hjerteoperasjon. En dag spør en kvinne om hjelp til å fakke hennes datters morder.

Bloodwork 2002 – Blu-ray: Terry (Clintern) sier først nei, men på grunn av omstendighetene, takker han ja. Og nå er det tid for filmens mest interessante vri: Terry har nemlig den drepte datterens hjerte, og uten henne ville Terry vært død. Derfor takker han ja til å etterforske en drapssak som egentlig er henlagt.

Clint Eastwood er ikke i toppform i Bloodwork. Filmens handling er egentlig okei, og det utarter seg til et interessant scenario. Allikevel er Eastwood en noe slakk og begrenset personlighet som er med på å gjøre denne filmen mindre engasjerende. Så du denne når den først ble lansert, anbefaler jeg heller å se Gran Torino om igjen.

Easwood har selv regissert og produsert Bloodwork, mens manusforfatter Brian Helgeland har skrevet mye bedre i bl.a. Mystic River, Man on Fire, Green Zone, Payback, L.A. Confidencial og Robin Hood.

Karakter 3+

Sølve Friestad – scoop@scoopmanagement.no

Twitter: @SolveFriestad