Umorsom Sandler

Si meg dine ti favorittfilmer med Adam Sandler, og jeg skal si hvem du er.jackjill2

Jack and Jill:  Adam Sandler er både Jack og Jill. Først blir vi kjent med Jack – en vellykket familiemann i reklamebransjen.  Så blir vi kjent med Jill, som er alt som Jack ikke er. Jill er en konstruert figur med unaturlig ufin oppførsel som gjør at alle som ikke er en barnehage i hodet, blir flaue. Jack er ikke så glad i sin søster, og det kan en forstå.  Men da det jo er Adam Sandler som spiller bror og søster, og når han samtidig er ansvarlig for denne filmen, så fuck it!

Menn som kler seg ut som damer er sjelden morsomt. Jills karakter serverer flere flaue fæle situasjoner før vi får møte mennesket Jill. Se der ja – Jill har følelser og kan tenke selv. Etter hvert kommer overraskelsene med forviklinger på løpende bånd. Tvillingene viser seg å være ganske like, Jack liker Jill og før rulleteksten kommer, har de blitt gode venner. Typisk amerikansk, eller?

Al Pacino er med og hans rolle blir brukbart gøyal (med Pacino i toppform), men også forstyrrende.  Alt i alt har denne filmen sine øyeblikk, men den blir for unaturlig, barnslig og dum. Slutten på filmen er selvfølgelig 100% forutsigbar.

 Karakter2

Sølve Friestad – scoop@scoopmanagement.no

Twitter: SolveFriestad