Løgner

Det ble bare tre sesonger med Tim Roth som løgneksperten Dr. Cal Lightman.lie-to-me

LIE TO ME – LØGNER: Lightman er en vandrende løgndetektor. Han kan med hjelp av andres kroppspråk avsløre en persons dypeste hemmelighet. Lightman har et enestående firma som arbeider tett med blant annet FBI, hvor hans sitt firma blir leid inn for å finne sannheten.

Hver episode byr på nye oppdrag, og i den tredje og siste sesongen, har vi blitt godt kjent med Lightmans kollegaer, men også med eget privatliv og hans datter. Hvordan er det egentlig å være tenåring, og samtidig ha en far som ser alle usannheter og bekymringer?

Løgner (Lie to Me) er en meget bra serie. Den er ikke spekket med action og vold, men leder heller publikum inn på en sofistikert sti, i et intenst landskap hvor man blir engasjert, og undrer seg over hvilket utfall de forskjellige sakene vil få. Serien kombinerer også en fin blanding av personlige konflikter, humor, snertne replikker, interessante karakterer og et dypdykk i menneskets kroppspråk.  Tim Roth liker jeg veldig godt, og hans arbeidskollegaer er også med på å gjøre dette til en sofistikert og engasjerende TV-serie som herved anbefales til alle etternølere.

karakter5

 

Sølve Friestad – scoop@scoopmanagement.no