Nazi-zombies

Den første Outpost-filmen ble til i 2008, og selv om norske distributører har utelatt denne infoen, er dette en forholdsvis frittstående oppfølger. Regissør bak begge filmene er Steve Barker, og er trolig ikke i slekt med Clive!

OUTPOST – Black Sun: Hva skal man vel si om en film som dette. Finnes det gode drittfilmer, er dette trolig en av dem, og hadde ikke effektene vært så pass bra, ville det blitt en kalkun lenge før amerikanerne feirer «Takksigelsesdag – Thanksgiving» til neste år.

Den handler i korte trekk om det tredje rikets forfall i 1945. Noen mener allikevel at det finnes håp. En gal (men genial) forsker har nemlig en plan om det fjerde riket. Han har utviklet en hel hau med zombienazister som skal gjøre livet surt for de fleste med puls. Noen skal selvfølgelig forhindre dette, og en zombiegrøsser med handlingen lagt til den 2. verdenskrig, er i gang.

Det er mye fjas og vas, men også en del kule elementer som gjør at denne har livets rett. Selv er jeg ingen blodfan av zombiefilmer, men lot meg underholde sånn passe av Outpost – Black Sun. Mer er det vel egentlig ikke å si.

Karakter 4-

Sølve Friestad – scoop@scoopmanagement.no