Donald i HD

For første gang kan man nå se Donald i full HD på Blu-ray, og det er en god tradisjon at det hvert år blir lansert en film med Donald og co.

DONALD DUCKS JULEFAVORITTER: Dette året er det spesielt den rampete duoen Snipp & Snapp som får vist seg frem sammen med Donald. Første film er skryte-Donald som spiller hockey med Ole, Dole og Doffen. Deretter er det tid for den legendariske snøballkrigen med de samme nevøene.

Pluto spiller i redningshunden mot en plagsom selunge som viser seg å være en sympatisk plage etter hvert. Deretter er det fire filmer med hissigproppen Donald som mer eller mindre kriger mot Snipp & Snapp, og så avsluttes det med tre Donald-filmer hvor også Mikke Mus og Langbein får vist seg frem.

Dette er heldigvis en fin, fin utgivelse. Alle filmene tar seg godt ut i HD, og det er gode, gamle Donald-filmer fra da Walt Disney selv var med på å prege filmene som er tilgjengelig her, hvor vi også får se gammeldagese Donald, hvor nebbet er svært forskjellig fra i dag.

Filmens spilletid er på en time og 14. minutt, og det holder i massevis for å tilfredstille en hver Donald-fantast. Her kan man også velge norsk tale, men Donald gjør seg alltid best med original tale.

Snipp & Snapp debuterte forøvrig første gang i tegnefilmen Private Pluto fra 1943.

Sølve Friestad – scoop@scoopmanagement.no

Like Scoopet på Facebook?