Jet Li, DMX, Silver 2

I likhet med ROMEO MUST DIE, er også denne regissert av Andrzej Barttkowiak, produsert av Joel Silver, og kan skilte med skuespillerne Jet Li og DMX.

CRADLE 2 THE GRAVE (2003): Relansering Blu-ray. Blingbling-entusiast og rapper; DMX, har en større rolle i denne. Han er skurken som stjeler sorte steiner og diamanter fra et bankhvelv.

Det er en kløktig plan, og ranet er høyst profesjonellt utført, hvor selve planleggingen har tatt tid. Det går allikevel ikke som ønsket, og plutselig er det mange som jakter på de sorte steinene. Det viser seg at steinene skal legges ut for salg til flere land som elsker å rasle med sablene, og som ønsker mer makt, og gjerne verdensherredømme.

Jet Li og DMX starter et ufrivillig samarbeid, og på flere steder hvor alle kan karate, blir det både slagsmål og skyting.Denne inneholder egentlig litt mer av enn ROMEO MUST DIE. I denne kan Jet Li banke skurkene med en hånd i lommen, og gjør det og. En ellevill biljakt, mer slossing og gode stunt, gjør at denne ble en litt bedre film, men heller ikke denne er et must.

karakter4

 

Anmeldelse av Romeo Must Die:

Sølve Friestad – scoop@scoopmanagement.no