Scarlett Johansson nude

Nakenbilder av kjente skuespillere har alltid vært en stor greie for både publikum og pressen. 18. desember 2012 fikk hackeren Christopher Chaney, som ønsket å være med på leken, virkelig smake steken. Scarlet-Johansson-nude

SCARLETT JOHANSSON NUDE: Selv går jeg ikke rundt og tenker på Scarlett Johansson hele dagen, men skrev og så nylig en eldre film med Sean Connery, som også var Johanssons andre film. Bilde og anmeldelse finner du her. 

I nyere tid har Woody Allen brukt Scarlett Johansson i flere filmer. Scoop-06 (fantastisk navn), Match Point-05 og Vicky Cristina Barcelona-08. Allen sier selv at Match Point er hans beste film.

Det er en meget bra film, hvor historien, dialog og plott er så bra at jeg tviler på at jeg kunne skrevet en bedre historie selv. Selve essensen i Match Point er Scarlett Johansson som spiller kvinnen med stor K. Hennes rolle som ufrivillig fristerinne er upåklagelig, og hennes nærvær gjør historien mer troverdig. Denne bør du absolutt få med deg.

Essensen i denne artikkelen er derimot Johanssons nakenbilder. Chaney logget seg inn på Scarletts private PC. Der fant han et knippe med nakenbilder som er så pass pene og pyntelige, at de kunne stått på trykk i Se & Hør. Men uansett så ble bildene spredd på internett.scarlett-nude-2

Vår datakyndige tøysekopp har tidligere gjort det samme med bl.a. Mila Kunis og Christina Aguilera, men nå er det slutt. Christopher Chaney ble 18. desember 2012 dømt til 10 års fengsel for sine overgrep. Det er uvisst om han får tilgang til PC eller Mac i fengsel. Jeg er heller ikke i tvil om at  Scarlett Johannson nude, er en setning som har blitt googlet ganske mange tusen ganger i de siste månedene, og forventer derfor å få godt besøk på denne artikkelen. Kall det gjerne en test.

Sølve Friestad – scoop@scoopmanagement.no