Test: Billig fyrverkeri

Jeg er egentlig en sucker for fyrverkeri, og på nyttårsaften skal det smelle. Pinneraketter ble ulovlig for noen år siden, men det finnes nok av fyrverkeri som duger i forskjellige prisklasser. 

KA BOOM: Dette er en litt stusselig fyrverkeritest, hvor jeg har testet ut noe som jeg selv lurte på.

Duger en fyrverkeribombe til 50 kroner? For å få et best mulig resultat, tok jeg turen til USA og NASA for å teste ut to billige variantene. Jeg valgte også å leie inn James Cameron og hans kamera, slik at vi etterpå kunne analysere effekt, smell og farger.

Enten det, eller så fant jeg et jorde i gokk, og fyrte opp en Night Thunder og en Multi Power som begge har en pris på 50 kroner. En av dem var faktisk bedre, og ganske bra. Til å være så pass billig, vil jeg gå så langt å si at man fikk mye for pengene. Bra med farger og smell, og selv om begge fyrer av 25 skudd, var det ingen tvil om hvilken som var best. Testens taper var hakket daffere, hvor både smell og farger var mindre bra.

Sølve Friestad – scoop@scoopmanagement.no

Ukentlig oppdatering fra Scoopet?