Styrer unna denne

Blant filmer som jeg får i posten, er det ikke alt som er like interessant. Joyful Noise er en film jeg ikke skal se.

JOYFUL NOISE: Omslaget viser fire stykker som står på en scene. De synger og koser seg. Dette er jo ikke akkurat forlokkende. Filmen handler  om dette: – Queen Latifah og Dolly Parton har hovedrollen i denne morsomme og inspirerende historien om musikk, håp og kjærlighet. Den lille byen deres regner med at byens kirkekor skal vinne konkurransen Joyful Noise, og muntre opp alle med denne seieren. Det oppstår dog uenigheter da Rose vil kjøre en tradisjonell stil, mens G.G. vil ha noe helt nytt.

Dette såpekokeriet er det mulig å lage en film av. Spilletiden er på hele 117 minutt. Skal vi tippe at de to enten blir enige og kombinerer nytt og gammelt, eller at den nytenkende kommer på bedre! tanker? Lykke til.

 

Sølve Friestad – scoop@scoopmanagement.no