Blodig Alvor

Her er ingen maskiner i Nirvana, men det kunne vært det.

BLODIG ALVORMørkets Frambrudd (Indie) Vitaliteten som Raga Rockers mistet på plate de siste årene er tilbake igjen, men det er litt av en gjeng som står for lysere tider.

blodig-alvor

Ålesundsbandet Blodig Alvor har spilt småskitten rocka punk som ikke er det mest avanserte siden 2009. Det skal allikevel gjøres med respekt for sjangeren, og det er langtfra idiot rock. Blodig Alvor har lykkes ganske bra med dette, og Mørkets Frembrudd leverer varene til alle rockere, hvor det blir en ekstra gledelig bonus om man husker glansdagene til Raga Rockers.

Etter noen lytt er det også mulig å oppdage at Blodig Alvor ikke bare er et blaff, men liker litt variasjon som ikke stanger hodet i veggen med bare to riff. Se ikke bort fra at denne også vil bli viet mer tid til fremover.

Blodig Alvor setter i disse dager ut på turné med Man the Machetes og Overthrow.

Uten å gi meg selv eller andre søvnløse netter, anbefaler jeg samtidig dobbeltalbumet Raga Rockers Live fra Roskilde/Ragas Beste 1983-2000. 

Karakter 4+

Sølve Friestad – scoop@scoopmanagement.no