Man the machetes

Dette trønderbandet har jobbet hardt i rundt to år, og har vært oppvarmer for både Kvelertak og The Gallows. Stilmessig er de akkurat på samme sted.

MAN THE MACHETESIdiokrati (Indie). I tillegg til å turnere med  Overthrow og Blodig Alvor i februar, har Man the Machetes spilt mye live.Man-The-Machetes-#1

HardcoreMetal med Kvelertak sound og produksjon er definitivt i skuddet, og Man the Machetes vil appellere til et større publikum i både inn- og utland, hvor det vil bli skrevet om begge band i samme åndedrag.

Idiokrati er innspilt i Canada og produsert av Eric Ratz (Billy Talent, Cancer Bats). 10 låter på rams blir allikevel noe einspora for min del. Jovisst er det tøft med en fresh og ullen produksjon med skrikevokal, men litt ensformig blir det allikevel. Jeg anbefaler allikevel blodfans av Kvelertak til å sjekke denne, og tviler samtidig ikke på at den vil glede massene. BBC Radio 1 har for eksempel spilt låten Magaplask flere ganger og Dan Carter som hoster programmet Rockshow, er overbevist om dette er «det neste Kvelertak».

Albumet inneholder ti låter, og for å kalle et Kvelertak for kvelertak…her er låtene: Sluk det rått, Sjelevrengt, Mageplask, Slagen, Neo-Cowboy, Karma å brenne, Maktesløse, Deltidsidiot, Sudan, Hjemkomst. 

Man The Machetes – Christopher Iversen – Vokal, Morten D. Carlsson – Gitar,
Erik A. Larsen – Bass, Per Christian Holm – Trommer, Erlend N. Sætren – Gitar

 karakter4

Sølve Friestad – scoop@scoopmanagement.no