God spilleliste

Siden dette er en dag som slutter på dag, har scoopet lagt ut en spilleliste på Spotify under kategorien Rock, som ikke nødvendigvis er av det lystigste slaget. 

mørkrock

SPOTIFY: De som abonnerer på møRkOCK vil også få nye oppdateringer etter hvert, og allerede nå vil det ligge fete låter med grupper som vil være gode musikktips, hvor ikke alt er like kjent.

Repetoiret er ganske blandet. Her er noen av artistene.

Mew har fått massevis med kred de siste årene. Kanskje kreativiteten gikk utover lyttervennligheten til bandet, men med albumet Frengers fikk de et svært fortjent gjennombrudd.

Liquido var bandet fra Tyskland som fikk en hit med den herlige Narcotic. Det ikke alle vet, er at låten er fra et album som er ganske bra.

Amplifier er et band fra Manchester, England. Jeg har lenge hatt sansen for bandets lett gjenkjennelige sound, og låten UFO´s er en helt spesiel affære.

The Dead Weather ble til i 2009, og består av blant annet Jack White (White StripesRaconteurs) og Dean Fertita (Queen of the Stone Age). Si hva du vil om bandet, men hvilken fet produksjon de leverer.

Gode norske band som Ghost:Dog, The Alexandria Quartet og Heroes & Zeroes er også med, i tillegg til mye annet snacks.

Sølve Friestad – scoop@scoopmanagement.no