Don´t watch!

Sånn kan det gå når kjente filmtryner tydeligvis kan få lage film med frie tøyler!

THE WATCH: Evan er en dedikert familiemann som tar initiativ til det meste som er positivt. Han er en nyttig bidragsyter for byens innbyggere og mangler bare en glorie for å bli stemt frem som årets dugnadsarbeider nr. 1.Evan eier også varemagasinet som får besøk av ukjent objekt som dreper nattevakten som akkurat har blitt amerikansk statsborger.

Dugnads-Evan velger å starte opp en borgervernsgruppe for å beskytte seg selv og byens innbyggere mot drapsmannen. Det er kun tre stykker som melder seg frivillig til å gjøre sin plikt, og snart viser det seg at morderen er en utenomjordisk skapning som har tenkt å drepe igjen. Det mest ufyselige er kanskje at offrene blir flådd. Altså har denne utenomjordiske fysakken brukt for menneskehud.

Firkløveret er egentlig en dustegjeng, og har ikke alltid prioriteringene på rett sted til rett tid. En av dem bestemmer seg for eksempel at det er viktigere å redde sin datter fra å få seg et ligg på fest, enn å faktisk fange morderen. Mot slutten av filmen er det et oppgjør på varemagasinet som for filmens del, blir den endelige spikeren i kista. Hvilken drittfilm dette egentlig er.

Ben Stiller, Vince Vaughn, Jonah Hill og Richard Ayoade lirer av og til ut noen festlige kommentarer og er også delaktige i morsomme situasjoner som oppstår, og det hender man trekker på smilebåndet. THE WATCH er allikevel en bastard av en film som forsøker å være en actionkomedie med aliens som er livsfarlige, men allikevel ikke høyt nok repektert av filmskaperne til å fremstå som seriøse i sine gjøremål. Hadde disse skapningene hatt en egen vernet organisasjon, ville de gått til søksmål mot Stiller & co.

Akiva Shaffer har laget denne smørja som jeg anbefaler de fleste å styre unna.

Karakter2

Sølve Friestad – scoop@scoopmanagement.no

Scoopet på Facebook.