Kul humor

Fredag 15. mars har Identity Thief premere på kino i Norge. Filmen er regissert av Seth Gordon, og derfor publiseres anmeldelse av hans forrige film her. 

HORRIBLE BOSSES – 2011. Sett slikt. En schtilig komedie som ikke handler om unge menn som skal ut på tur for å få seg enda yngre kvinns.

Sjangeren komedie har blitt bedre de siste årene. Horribel Bosses er intet unntak, og dette er en smart, litt sort, men aller mest en underholdende komedie som bør glede de fleste med et snev av humoristisk sans. Filmen kan ses som Theatrical eller Extended Cut…er det noen som ikke ser den forlengede og frekkere versjonen?

Vi blir kjent med tre sympatiske menn med et felles problem –  sjefen.

Noen sjefer er omgjengelige og hører etter på det som blir sagt blant de ansatte, mens noen har en truende fremtoning, hvor de får ansatte med meninger til å tro de er idioter.

Kevin Spacey spiller sjefen som lover forfremmelse og trusler. Jennifer Aniston er tannlegesjefen som er sexfiksert på en av våre menn, mens Colin Farrell egentlig bare er et ufyselig svin som har overtatt en lederrolle han ikke skulle hatt.

Nok er nok, og en dag bestemmer trekløveret seg for å drepe hverandres sjefer. Så enkelt blir det ikke og i forviklingens tegn, er det duket for mye moro, og rett og slett en stilfull komedie med mening. Spesielt Jennifer Aniston gjør seg bra som kåt, frekk tannlege i en type  rolle jeg ikke kan huske å ha sett henne i før. You Go Girl!

Gode skuespillere som Jason Bateman, Jason Sudekis, Jennifer Aniston, Colin Farrell, Kevin Spacey og Jamie Foxx er med på moroa.

 karakter5

Sølve Friestad – scoop@scoopmanagement.no

Twitter: @SolveFriestad