Slakt og kjeft

The Core er en film fra 2003. Det er fortsatt en av tåpeligste filmene ever made.  Allikevel var det noen som ble kraftig fornærmet da jeg i 2004 slaktet den i Jærbladet. 

THE CORE: Selv om jeg ikke husker filmen så godt i dag, var det problem med jordklodens indre kjerne. Filmens helter måtte borre seg ned dit for å montere eksplosiver og deretter sprenge ett eller annet for at jordkloden skulle rotere riktig.

Det mest tullete er kanskje at de klarte det. Nei, vent. Det mest tullete er at noen av sprengstoffekspertene klarte å komme seg opp til klodens overflate i live etterpå.

Uansett så dukket akkurat dette leserbrevet opp blant en bunke med papirer. Nå blir det gjengitt ordrett som det ble skrevet i 2004. Navnet på avsender forblir hemmelig.

eg synes att dere burde skifte filmanmeller i blade. det som han/ho skriver no er bare tull

Filmen The Core er sikkert den beste filmen i heile historien, vi var 7 stk som så filmen, alle satt bare der og gapte. Men den blei slakta og trødd ned i gjørma av den patetiske filmanmelleren deres i dag. 

det er blitt sånn at eg ser bare dei filmene som blir slakta av dere. og dei eneste filmene som får gode karakterrer er dramafilmer som ikkje henger på greip. 

vi var 7 stk som så filmen. alle satt bare der og gapte

Sølve Friestad – scoop@scoopmanagement.no

Ukentlig oppdatering på Facebook.

Twitter: @SolveFriestad