Hold fast

Det er bare å holde seg fast. I punkrockens navn kommer dette utskuddet fra Stavanger.

HOLD FASTFilling Lungs, Snitching Tongues.  HOLD FAST er ikke et band som serverer enkel musikk, men heller ukomplisert hard punkrock som sparker deg hvor du minst vil det. Rock er rock, og punk er punk. Punkrock skal bråke, og HOLD FAST er et herlig lurveleven av et bråk som får adrenalinet i blodet til å koke. Om det finnes positiv aggressivitet, er dette svaret.

holdfast omslag

HOLD FAST gir alle som ønsker seg et klaps i bakhodet, sju grunner til å sjekke opp dette kanontøffe bandet. Sju låter, ingen bullshitt, og bare ekte og (h)ærlig bråk som definitivt er hippe greier for tiden.

City of Decay kunne vært en låt fra Blink 182 som de hadde kastet i søppelet på grunn av at den er hakket for hard og brutal. I likhet med alle låtene, blir det servert i et kjapt tempo, herlige gitarriff, bråkete trommetakter og en utsøkt vokal. Espen Haaland er tidligere kjent som trommeslager i blant annet K[nine], men talentet synger punkrock på en aldeles glimrende måte.

Omslaget har et tydelig preg av Kvelertak-filosofi, og da de også synger på dialekt, kan mann faktisk påstå at dette også er som en kjappere, hardere, villere og hakket skitnere enn for eksempel Skambankt.

HOLD FAST er garantert et band å se opp for fremover. Selve produksjonen på denne platen er også skambra, hvor produksjonen kler bandet like bra som bandet kler produksjonen.

Så, hva sier folket? Kanskje på tide å slippe mors skjørtekant og komme seg ut for å skaffe seg en plate som gir deg bakoversveis, samtidig som dette definitivt er et værk som fungerer godt til å både plage naboer, jage bort uvedkommende katter som pisser og driter i bedet, og kanskje den også skremmer vekk grådige unger som skal tigge snop på Halloween? Det er bare å smøre opp – løp og kjøp.

PS: Tittelkuttet har flere elementer som får meg til å tenke på Re-Animators kule låt; Another Fine Mess.

HOLD FAST – VIDJO.

Foto: John Rodger.

HOLD FAST er: Krister Stabenfeldt, Espen Håland, Hans Vistnes, Daniel Vier og Andreas Grepstad.

Karakter  5

Twitter: @SolveFriestad – scoop@scoopmanagement.no

Scoopet på Facebook.