Mail, svindel, Hans werner

Akkurat i dag heter jeg ikke Hans Werner. Det gjorde jeg forsåvidt ikke i går heller. 

HansWerner HANS WERNER. Når jeg tenker meg om, har mitt navn aldri vært Hans Werner. Allikevel mottar jeg mange tilbud i hytt og gevær fra salgslystne mailaddresser.

Kjære Hans Werner. Jeg vet ikke hvem du er, men du er tydeligvis en fyr som har et stort nettverk på interweb. (Clint Eastwood brukte ordet interweb i denne filmen). I de siste par uker har jeg mottatt flere mail som er adressert til deg; Hans Werner. Jeg er ikke sikker på hva som gjør at også du bruker min mailaddresse, men la oss ikke henge oss opp i detaljer.

Kan du; Hans Werner, være så snill å skifte mailaddresse, slik at jeg ikke lenger får tilbud om knivsett og hva det nå enn måtte være som har blitt tilbudt Scoopet de siste ukene.

Og gi beskjed til addressaten at det heter Hei, ikke Hej, og at werner skal nok være med stor W.

Ønsker deg en forholdsvis god dag.

Sølve Friestad – scoop@scoopmanagement.no