lysere mørk tid

Dark Age spiller melodiøs hard rock/metal med elektroniske innslag,  er både fengende og tøft, og bør ha en god sjanse for å nå et bredere publikum enn tidligere.

 

dark-age-a-matter-of-trustDARK AGE – A MATTER OF TRUST (AFM). Dark Age er fra Hamburg i Tyskland. De har holdt på siden 1995, og kom med albumet The Fall i 1998, fulgte opp med Insurrection i 2000, The Silent Republic i 2002 før den selvtittulerte platen kom i 2004. I 2008 kom de med Minus Extius før Acedia ble gitt ut i november 2009.

A Matter of Trust er årets plate fra tyskerne, og nå har de roet ned agressiviteten, og er ikke lenter et elektronisk death metalband. Nå er de ikke helt ulike band som Sybreed, kanskje enda mer melodiøse. Det kan allikevel høres at de har leflet med hardere toner, hvor man av og til hører deathvokal i lydbildet. Gode melodier, saftig produksjon som kler bandet, og varierte vokallinjer har gjort dette til en plate som blir spilt mye for tiden. Alt fra gode My Saviour, Nero og Afterlive, til den stemningsfulle mørke avslutningen i låten Onwards.

DARK AGE video.

Sølve Friestad – scoop@scoopmanagement.no

Twitter: @SolveFriestad

karakter5