masha & mishka

Masha og Bjørnen er basert på et gammelt russisk eventyr, og har etter hvert blitt en populær gjenganger på NRK Super. 

RAMPEJENTE. Flere filmer om Masha og Mishka er ute på markedet, og dette er ganske sjarmerende og festlig.masha-miska

Masha bor på landet og er over gjennomsnittet energisk. Ute i skogen bor bjørnen Mishka som aller helst vil ha fred. En dag møter de hverandre, og spesielt jentungen har fått seg en venn for livet. Sammen finner de på mange sprell, samtidig som det egentlig er Masha som gjør mest leven ut av situasjonene.

Det finnes ingen grenser for hva hun kan finne på, og av og til blir bjørnen en reddende engel for jentungen. Samtidig som det er verdt å gi kred for denne serien, vil jeg også gi kred til jentungen som har den norske stemmen til Masha. Sunmørsk sjarmtroll der, altså.

Kanskje Masha er årsaken til at bjørnen faktisk begynte å gå i hi?

Sølve Friestad – scoop@scoopmanagement.no

Twitter: @SolveFriestad