Sann historie, hehe!

Denne grøsseren gikk på kino tidligere i år, og er basert på en sann historie som beviser at folk slett ikke behøver vinger for å fly. 

con2

THE CONJURING. Kanskje det bare er meg, men med årene har jeg nok blitt mer kresen på grøssere, og denne tilbyr lite nytt i sjangeren.

En familie flytter inn i et gammelt hus, hvor de tydeligvis ikke har sett hverken Demonene i Amityville eller Exorcisten. Etter hvert oppdager de onde demoner, spøkelser eller onde ånder som blir ordentlig plagsomme. Det går på helsa løs, og det er på tide i tilkalle de verdenskjente paranormale etterforskerne; Ed og Lorraine.

Den paranormale duoen har sjelden sett lignende, og blir fascinerte av ondskapen i huset. Med livet som innsats skal ondt fordrives.

Denne er basert på en sann historie, men jeg tror mest på tyngdekraften. Det vil si at folk ikke kan bli slengt veggimellom av usynlige krefter.

Denne grøsseren har trolig fortjent en firer, og av og til finnes overraskelsesmonent som fungerer bra. Alt i alt blir det allikevel ganske ordinært og urealistisk   – spesielt siden den er «basert» på en sann historie. karakter3

Sølve Friestad – scoop@scoopmanagement.no

Twitter: @SolveFriestad