science Spielberg

Her er det flere fellesnevnere med den kanskje mer kjente TV-serien; The Walking Dead. Fjern zombiene og legg til en skokk med aliens, så nærmer vi oss. 

falling-skies-2

FALLING SKIES Sesong 2. Jordkloden er invadert av Aliens, men de møter sterk motstand fra Second Mass. Dette er en gjeng med mer eller mindre vanlige borgere som har blitt selvutnevnte geriljasoldater. I kampen mot stålroboter (Mechaene) og levende Kravlere, blir menneskene ofte utsatt for angrep, og motstand er det beste forsvar. Ryktene sier at det finnes Kravlere som ønsker å hjelpe menneskene, mens det også ryktes om et bedre sted. Charlestown skal visst nok være et etablert samfunn i trygge omgivelser. Vil Second Mass komme seg til Charlestown, finnes dette stedet, og hvem vil overleve ferden?

Falling Skies er en ganske bra TV-serie, hvor Steven Spielberg er en av produsentene. Alle utenomjordiske skapninger ser godt ut, og det er lite å utsette på allslags fete effekter. I likhet med The Walking Dead kan dette føles litt stillestående til tider. Selv om handlingsforløpet er litt sakte, er det flust med action, konflikter innad og intensitet som vil gjøre en hver Science Fiction-fan rimelig fornøyd. Svak femmer. 

Den første sesongen sluttet med at noen gikk inn i et romskip. Den andre sesongen avslutter med at noen kommer ut fra en annen type romskip. Ganske «spaca», ikke sant?

Fiction Spielberg.

karakter5

Sølve Friestad – scoop@scoopmanagement.no

Ukentlig oppdatering fra Scoopet.net.