Hvem er Keyser Söze?

Dette ble en stor hit i 1995, og selveste Keyser Söze var en snakkis. Jeg glemte aldri hvem som egentlig var Soze. Akkurat det skal jeg ikke røpe. 

usual-blu-ray

THE USUAL SUSPECTS (De mistenkte; 1995) – Relansering Blu-ray: Vi møter et knippe velkjente skurker som etter hvert slår seg sammen for å gjøre et kupp. God planlegging og gode skills blant de utvalgte skal gjøre dette til et rutineoppdrag. I kulissene lurer Keyser Söze, eller gjør han det? Mannen er både fryktet og velkjent blant skurkene, og han er ikke til å spøke med. Rutineoppdraget blir komplisert, og flere kommer til å dø.

De Mistenkte er en kløktig historie som nesten er like god i dag som i 1995. Kevin Spacy, Stephen Baldwin, Gabriel Byrne, Chazz Palminteri og Benicio Del Toro er med i denne godbiten. Filmen ble belønnet med to Oscar-priser. En til Kevin Spacy (Beste mannlige birolle) og manusforfatter Christopher McQuarrie (Beste originalmanus).

Regissør Brian Singer har i løpet av 2000-tallet laget X-Men 1 og 2, Superman Returns, Valkyrie med Tom Cruise og denne. Singer er også på vei med X-Men: Days of Future Past og X-Men: Apocalypse.karakter5

Twitter: @SolveFriestad

Gjør livet mindre hemmelighetsfylt – følg scoopet på Facebook.