Hvem er lydia irwin?

For noen dager siden spurte jeg på Facebook hvem Lydia Irwin var. Jenta ville legge meg til som venn, og blant mine fjesbokvenner hadde hun allerede kuppet 12 av dem. 

Intet sett, intet hørt.
Intet sett, intet hørt.

LYDIA WHO? Lydia Irwin bor på Bryne. Hun har totalt 122 venner, hvor profilen ble opprettet i juni 2013. Jenta er født 10. juni 1986, og  har ikke verdens mest spennende Facebook-profil. 20. juni publiserte Lydia Irwin et ballongbilde av seg selv! og en vennine. Deretter bestemte hun seg for å ta det rolig. Faktisk så rolig at hun ikke har hatt noen personlig aktivitet på profilen siden mars 2013. Nå er det to bilder og ellers lite som skjer.

Om en ser på Lydia Irwins interesser, er det ganske typisk, og mitt poeng er at dette er falske profiler som vil legge til hvem som helst i vennegruppen for å spamme. Se ikke bort fra at det er skospam denne gangen heller.

lydia-irwin-2

Lydia Irwin er ikke utypisk, fan av artister som Beyonce og lignende storheter som folk flest kan relatere til. Noen søte filmer liker hun også. Ellers er det reklamesider som hun trolig er ansatt for å promotere, eller kanskje hun bare vil ha tak i mailaddressen din?

Så, kjære venner – og andre. Lydia Irwin bor ikke på Bryne og det er også tvilsomt at hun har vært på besøk i Norge. Lydia Irwin er en fjesbokprofil som du trygt kan slette fra dine venner. Skulle jeg ta feil – ta endelig kontakt.

Sølve Friestad – scoop@scoopmanagement.no

Lyst på ekte venner? Join scoopet på Facebook (så kan jeg spamme deg istedenfor Lydia:-)