obama vs. galifianakis

Zack Galifianakis er den smålubne skuespilleren med skjegg som kanskje er mest kjent for The Hangover-filmene. Nå har han hatt intervju med selveste Barack Obama.

BETWEEN TWO FERNS er en intervjuserie som Galifinakis har holdt på med lenge. Kjente skuespillere kommer innom for å bli trakassert. Det er selvfølgelig avtalt på forhånd, men Zack Galifianakis lykkes og intervjuene er rasende festlige.

 

Var det deprimerende at jeg benådet en kalkun, slik at du ikke kunne spise den?

Barack Obama til Zack Galifianakis- 2014.

 

Nå har han fått president Barack Obama i tale, som mildt sagt er sporty gjort av presidenten. Det er oppsiktsvekkende, nesten revolusjonerende, men sier også en hel del om hvor populært BETWEEN TWO FERNS, faktisk er. Presidenten er der for å få snakke om bedre helsesystem, og etter hvert får han sjansen til de. Men først skal de to ha en verbal slosskamp. Galifianakis VS. Presidenten i USA.

Klippet finner du her.

Sølve Friestad – scoop@scoopmanagement.no