knallfin singel

Noen ganger er det låter som bergtar første gang. Faren med slikt er at det kan være fort gjort å bli lei dem, men jeg tror denne vil ha lang levetid. 

LONDON GRAMMARHey Now (Remixes). Denne uken er det spesialtilbud på den kritikerroste debutplaten; If You Wait, s0m er London Grammars album fra 2013. De er allikevel mest aktuelle med sin nye singel; Hey Now hvor det blir sluppet flere remikser av samme låt. Det er ikke nødvendig med alle, men spesielt Arty Remisk er en oppjustert mild house/ambient/chill-versjon som duger. Kanskje dette blir en hit på utesteder og?

london-grammar-if-you-wait

London Grammar  holder seg i et melankolsk og smådystert landskap. Bandets første utgivelse var EPén Metal & Dust, som ble sluppet i februar 2013. Låten Wasting My Young Years ble listet på NRK P3 i 21 uker.  London Grammar spiller også på årets Hove-festival.

Jeg tror Hey Now vil være med på å gjøre London Grammar enda større, for denne låten er verdens fineste…for øyeblikket.

Sangen hører du forresten her.

Sølve Friestad – scoop@scoopmanagement.no

Twitter: @SolveFriestad