intervju musikkfest 3

Scoopet.net kjørte tre artikler hvor artister til årets Musikkfest i Stavanger, fikk promotere seg selv. Her er Del 3.

Postwerk

3post1

• Hvem er dere?

– Postwerk ble oppstartet som en protest mot all teknologisk fremgang (spesielt e-mail). Selv om de ironisk nok stiller seg svært positiv til teknologiske innovasjoner i musikken, av type synthesizers og laptop. (Gunnar Stapo er deres manager, som herved vil svare på de resterende spørsmålene pga. Postwerks manglende norsk kompetanse).

• Hvor mye erfaring har du/dere på en livescene?

– Siden oppstart, har Postwerk spilt utallige konserter i Stavanger-området, Bergen og Oslo. Deriblant på kjente, og mindre kjente festivaler. Tro meg, Postwerk er like sjokkert som dere. Vi fikk samtlige et par mursteiner i hodet under konstruksjonen av verdens største postkasse for et par dager siden i Papua Ny-Guinea, og de har derfor glemt selve antallet på konserter de har spilt. Men det ligger en plass mellom 1 og 50.

• Hvilke 3 band har dere størst forventning til på Musikkfest 2014?

– Tja, det ser ut som at Postwerk har misforstått hvilken festival de har blitt booket til. De nevner uansett bandene Electro-Helga, Autobahn Politzei og Das Sauerkraut Explosion, og presiserer at de er det beste du finner innen tysk electro.

Personlig gleder jeg meg voldsomt til Kindred Fever, Beatpop og Slutface. Samtlige spiller finfin musikk jeg lett kan kose meg med en halvlunken pizza med majones og et glass med vin som har stått ute i solen i 3 dager. Trenger dere manager, er det bare til å ta kontakt. Hilsen G.Stapo Management (gstapomanagement@gstapo.de)

• Ambisjoner fremover?

– Jeg har svært få ambisjoner. Per dags dato ser jeg frem til neste episode av Game of Thrones. Postwerk sier seg enig, og føyer til at de bruker analog post i serien. Det liker de.

Postwerk sier videre; – We love musikkfest. It is ze best thing in ze whole wide world. Du bist wie ein Engel, einer Wurst geboren, Daniel Engen».

Postwerk er altså svært positive til Musikkfest, og den innflytelse festivalen har/har hatt på utallige band i regionen. Det er en suveren mulighet for band og artister og nå ut, og en ekstremt god mulighet for meg å drive headhunting. Ta gjerne kontakt. Hilsen G.Stapo.

• Hvor kan en sjekke musikken til band/artist?

– Musikken kan sjekkes ut på spotify og på Soundcloud og Planet Post. Dersom du har et romskip, en tidsmaskin og en gps som kan ta deg der. Sjekk gjerne ut musikkvideoen av supersingelen «Autobahn» med over 2000 views.  Dette er mitt stolteste øyeblikk. Hilsen G.S.

• Hvorfor skal publikum gi akkurat deg/dere «15 minutes of fame»?

– Postwerk sier: «Fehlt ein Training in dieser Woche? Verzweifeln Sie nicht, werden Sie Postwerk 700 kallorier und Bier in der Hand, die Sie in 15 Minuten zu halten verbrennen». Hva nå enn det skulle bety.

Jeg som manager vil presisere at Postwerk ikke er bedre enn noen andre, og det er ingen grunn til at du skal bruke 15 minutter av ditt liv på disse karene fremfor andre band . Hvis dere ikke står foran scenen 21:45 på Grottene, kommer vi ikke akkurat til å slå ned døren deres. Eller?

Hilsen G.Stapo.

 

 

Subject Delta

3subject-delta

• Hvem er dere?

– Vi er et metal band fra Bryne, Rogaland som tar inspirasjon fra band som Meshuggah, Lamb of God og Gojira.

• Hvor mye erfaring har du/dere på en livescene?

– Vi har spilt live siden 2010 så vi begynner å få en del erfaring, men på samme tid så er det nok mange som har holdt på lenger enn oss. Jeg føler vi hele tiden forbedrer oss på live opptreden, men vi er ikke i mål før vi har egen pyro teknikker.

• Hvilke 3 band har dere størst forventning til på Musikkfest 2014?

Shadowmind, Veislakt og Sublime Eyes.

• Ambisjoner fremover?

– Vi har nettopp sluppet ut vårt første album «Petrichor», så fremover skal vi promotere den så mye som mulig og håper på å spille mer live. Bortsett fra det så har vi allerede begynt på neste singel og album.

• Tanker om Musikkfest?

– Jeg synes det er et helt fantastisk tiltak. Det er veldig hjelpsomt for små lokale band å få muligheten til å møte folk i bransjen og vise seg frem. Jeg må komplimentere Daniel Engen for alt det fremragende arbeidet han gjør for musikk-kulturen i Rogaland.

• Hvor kan en sjekke musikken til band/artist?

– Den kan du sjekke på Spotify, eller her, hvis du ikke er glad i spotify.

• Hvorfor skal publikum gi akkurat deg/dere «15 minutes of fame»?

– Fordi vi gir alt og spiller barsk herlig halveis komplisert metal som får ørekanalene til å vibrere på en behagelig måte. Pluss vi har en sexy trommis.

 

 

 

Maribelle

3-maribel1

• Hvem er du?

– Jeg er en singer-songwriter fra Bergen, skriver pop/rock musikk.

• Hvor mye erfaring har du på en livescene?

– Jeg har stått på scenen i større eller mindre med egen musikk i fire år.

• Hvilke 3 band har dere størst forventning til på Musikkfest 2014?

– Jeg gleder meg til å se Monosapiens, Togga Gundersen og Poor Edward.

• Ambisjoner fremover?

– Holder for tiden på med innspilling av første plate, som skal være klar  i løpet av høsten. Dey absolutt ultimate, og største målet jeg har, er å spille på oransje scenen på Roskilde. Men frem tills dess; bare spille spille spille, når som helst, hvor som helst, call me :DJ

• Tanker om Musikkfest?

– Forutom forventninger til en super dag, med masse flott musikk og kjekk stemming, gleder meg veldig til å spille på musikkfest selv og, har vært noe jeg har hatt lyst å gjøre  lenge, og er glad for å ha fått være med I år.

• Hvor kan en sjekke musikken til band/artist?

– Den kan dere sjekke på Soundcloud, og musikerside på Facebook.

• Hvorfor skal publikum gi akkurat deg/dere «15 minutes of fame»?

– Delvis for at jeg har utrolig flinke musikere med meg; Kjetil Fjelde på gitar og Stein Skorstad på bass, og ellers håper jeg jo at jeg bra musikk å komme med:D

 

 

 


MK’s Marvellous Medicine

3mks-marvelous

• Hvem er dere?

– Det startet når jeg ble spurt om å spille på en bluesfestival i Bergen for ca ett år siden. Jeg ville gjerne spille, men hadde ikke noe band. Jeg hadde jammet en del i byen og kjente en del gode musikere. Et par dager etter hadde jeg fått tak i byens beste rytmeseksjon, Ilvars & Felix. The rest is history.

• Hvor mye erfaring har du/dere på en livescene?


– Vi begynte egentlig å spille i fjor høst. Det har blitt litt over 20 konserter, og mange flere på vei. Det blir stor utescene i Bergen i sommer og festivalene Notodden Bluesfestival og Fjellparkfestivalen. Sistnevnte booket oss etter å ha sett oss på kvarteret

• Hvilke 3 band har dere størst forventning til på Musikkfest 2014?

– Vi kommer rett fra konsert i Bergen, så vi får nok ikke sett så mye. Men vi har selvsagt forventninger til at våre venner i Yuma Sun også setter setter Stavanger på hodet.

• Ambisjoner fremover?


– Vi får ta en «Kaizer» – vi skal bli det beste livebandet, samt gi ut plater som folk legger mer til, og du som leser dette har MK’s Marvellous Medicine på spillelisten.

• Tanker om Musikkfest?

– 
Veldig bra med en slik visningsarena. For artistene er det selvsagt en visningsmulighet, for publikum er det en påminner om at konserter gir gode opplevelser.

• Hvor kan en sjekke musikken til band/artist?


– På alle streaming- og nedlastingstjenester, bl.a. Spotify. Se også denne linken.

8. Hvorfor skal publikum gi akkurat deg/dere «15 minutes of fame»?
Fordi de har aldri sett noe liknende! Og hvor ofte kan du si det nå om dagen? Vi serverer et rått sceneshow med både gitar, bass og- tromme soloer og vi spiller fengende låter som limer seg til hjernen din. Det er rett og slett noe du ikke vil gå glipp av.

 

 Scoopet.net takker for svar, og ønsker alle artistene lykke til på årets Musikkfest.  

Gi en «like» til scoopet på Facebook her.