Ingen kjøttbolle i toern

Jeg er usikker på hvor mange kjøttboller som falt ned fra himmelen i den første filmen. I toern er det ingen. 

kjøttboller-plakat

DET REGNER KJØTTBOLLER 2. Oppfinneren Flint er en øh…oppfinnsom kar. En av hans beste oppfinnelser er sko på boks.

Flints høyeste ønske er å få arbeide for Chester V., som er sjefen for The Live Corp Company. Chester V. er en slesk fyr som har råd til både dyre TV-reklamer og fiffige anretninger, og selv om han fremstår som en redelig person, er han ikke det.

 

En dag får Flint sjansen til å arbeide for sin store helt, og jeg tror det er meningen at de skal redde verden, men fra hva? Flint og hans venner havner etter hvert på en øy hvor Jurassic Park-dinosaurer har blitt erstattet med grønsaker og frukt. De er levende, de er farlige, og store hamburgere spytter cheddarost i trynet på våre venner som har et oppdrag. De må (mer eller mindre) drepe matdyrene, slik at hamburgerne ikke lærer seg å svømme, og deretter tar turen til fastlandet.

Chester V. er selvfølgelig en ond mann, og det er aldri sikkert at matdyrene er de skumleste individene på øya.

OM de animerte folka i filmen hadde vært ordentlige mennesker, ville jeg kalt flere av dem for dårlige skuespillere. Filmen føyer seg inn i barnlige produksjoner som kalles for  masseproduksjon, og jeg tror de fleste ungene ville gitt et sted mellom 3-4 i karakter.  Selv om det ikke regner kjøttboller er dette en forglemmelig opplevelse til tross for noen  finurlige karakterer og grønsaker .karakter3

 

 

 

Sølve Friestad – scoop@scoopmanagement.no

Redd for å bli manipulert av fet mat? Meld deg inn i scoopets Facebookgruppe.