Ølsmaking Hopheads

Som en del av ølklubben, Hopheads, får vi av og til noen spektakulære ølkvelder. Denne gangen var vi 11 stykker, med blant annet en ølserie fra Boulevard – et fin, fint bryggeri fra Kansas City, Missouri, USA. 

 

ØLSMAKING HOPHEADS APRIL 2014. Blant de mer obskure sjeldenheter var Nøgne Ø Tripel Wood Knot Brown og Cassis Tripel, i tillegg til en #100 fra 2007, og en Imperial Stout fra 2008. Å få sjansen til å smake en Porter 2007 fra Ølfabrikken, var også stas. Blant norske bryggeri var også Ægir, Kinn og Haandbryggeriet representert. En Yetikloning fra undertegnede og bryggekompis; Frode Salte (N. 16), fikk også være med.

  • Les også mer om Hvite Hvaler og Alaskan Brewing. Hvit Hval.

Følgende skjema viser hvilke øl som fikk mest og minst poeng med en rating fra 1-5.

Sølve Friestad – scoop@scoopmanagement.no

Følg meg på Facebook.

jupp