Ny Video

Det er i Stavanger det skjer. Hold Fast har gjort det før, og nå gjør de det igjen. 

En typisk dag for Espen Håland når Hold Fast spiller konsert;-) Bildet er fra konsert i Egersund med Alien Ken. Foto: Sølve Friestad
En typisk dag for vokalist Espen Håland når Hold Fast spiller konsert;-) Bildet er fra konsert i Egersund med Alien Ken. Foto: Sølve Friestad

CITY OF DECAY. Fra før har Hold Fast gitt fansen video til låten; Filling Lungs, Snitching Tongues, som også er navnet på albumet de ga ut i 2013. City of Decay er fra samme utgivelse, og  er vel egentlig bare nok en god promovideo for bandet som Scoopet har spådd en aldeles lysende fremtid. Gutta gnistrer av både selvtillitt og evnen til å bergta publikum på scenen, og Hold Fast har blitt et spektakulært bra liveband.

Les også: Anmeldelse av Filling Lungs, Snitching Tongues

Hold Fast er ellers et aktivt liveband som skal spille på årets Fjellpark-festival. Nylig spilte de på årets Hove-festival, og hvem vet hvor dette vil ende.

Scoopet ønsker samtidig å anbefale gamle ringrever og favoritter som Acid Reign og Crumbsuckers. (Klikker du på linkene, kan du høre hele albumet med begge). Sjangeren er ikke helt ulik, og alle tre band sparker ræv som bare juling.

City of Decay ser du her.

Sølve Friestad – scoop@scoopmanagement.no