Hermegås 5

Den etter hvert så smått legendariske spalten på Scoopet gir deg nå del 5  av Hermegås. dav

DA VINCI WHAT – 2006? Selveste Ron Howard står bak 80-talls hits som Splash (Daryl Hannah, Tom Hanks), Cocoon, Gung Ho, Willow og Parenthood. På 90-tallet var han regissøren bak bl.a. Flammehav (De Niro), Mot nye Horisonter (Kidman/Cruise), Apollo 13 og Ransom mens 2000-tallet bestod av The Grinch, Et vakkert sinn, The Missing, Cinderella man og Da Vinci-koden i 2006.

Da dette er en Hermegås-spalte, er det selvfølgelig en Howard-film som har blitt apet etter. I det femte kapittelet er det igjen Asylum som står bak en heller kjip versjon. Da Vinci Treasure ble gitt ut samme år som Da Vinci-koden, men kunne ikke skilte med navn som Tom Hanks og Ian McKellen. Da Vinci Treasure hadde derimot surtrynet C. Thomas Howell og uheldigvis en ofte bra Lance Henriksen i hovedrollen. Jeg antar dette er en drittfilm – så sier hvertfall alle som har sett den på IMDB.

 

  • Budsjett Da Vinci-koden: $125 000 000. Karakter på IMDB: 6.5 (fra 244.601 brukere)
  • Budsjett Da Vinci Treasure: $ 850.000. Karakter på IMDB: 2,3 (fra 696 brukere)

 

 

Sølve Friestad – scoop@scoopmanagement.noThe-Asylum-om