Spioner som oss

Regissør John Landis fikk sin første innertier i 1980 med The Blues Brothers. Før dette lagte han bl.a Animal House og The Kentucky Fried Movie som har en viss kultstatus i dag. Selveste John Belushi er med i to av disse tre.

spioner som oss

SPIONER SOM OSS – 1985. Etter dette ble det tid for En Amerikansk varulv i London, Trading Place (Eddie Murphy/Dan Akroyd), Michael Jacksons Thriller-video, Spioner som oss, Three Amigos, Coming to America, Oscar og flere.

Spioner som oss var en film jeg likte veldig godt. Nå er den tilgjengelig på Blu-ray, og har tapt seg noe. Som fan av Chevy Chase og Dan Akroyd, er det korrekt nok å ønske en nylansering av denne filmen velkommen. Den handler om de to tufsene som blir sendt ut som lokkemat til russerne under den kalde krigen. Vårt radarpar fikk sitt tvilsomme spionoppdrag da de jukser på eksamen.

Spioner som oss vil  være mest velkommen hos publikum som har et forhold til denne. Andre vil syns at det blir litt gammeldags.

Scenene hvor vi ser den russiske raketten ble filmet i Norge. Forvent mye snø og fjell.karakter4

    

Sølve Friestad – scoop@scoopmanagement.no

Twitter: @SolveFriestad