Hermegås 6

Lance Henriksen hadde faktisk fortjent en bedre skjebne enn å være med i dårlige kopier fra produksjonselskapet Asylum. I likhet med Hermegås 5, er han også med i kapittel 6treasure-Island.

PIRATBØLGEN. Det er ikke bare Kaptein Sabeltann som er pirat. For ungene har den norskproduserte TV-serien om duden som tror han lever i 100 år, blitt svært populær, nok en gang. Til tross for at Sabeltann er alt for bleik til å leve i 100 år, er dette en meget bra produksjon, og jeg er ikke i tvil om at storfilmen om den hese piraten, vil bli en kanonsuksess, og faktisk være ganske bra.

 

 

LES OGSÅ: HERMEGÅS 1

 

Samtidig så var det en piratbølge i 2006. Aller mest takket være Johnny Depp og regissør Gore Verbinski. Det første kapittelet i Pirates of the Caribbean-serien kom allerede i 2003. Men i 2006 var det tid for Pirates of the Caribbean – Dead Man´s Chest, og Asylum kom på banen igjen.

Pirates of Treasure Island er nok en kopi av mer kjent film. Lance Henriksen spiller hovedrollen som Long John Silver, og selv om denne bygger på Robert Louis Stevensons novelle; Treasure Island, er det liten tvil om at de seiler på samme bølge som Pirates of the Caribbean-filmene. 

The-Asylum-om

 

LES OGSÅ: HERMEGÅS 2

Filmen er produsert av Leigh Scott, som også står bak regien for Hermegås 1, er skuespiller i Hermegås 2 og regissør i Hermegås 3.

  • Budsjett Pirates of the Caribbean – Dead Man´s Chest: $225 000 000 Karakter på IMDB: 7,3 (fra 401.239 brukere)
  • Budsjett Pirates of Treasure Island: $1,500,000 Karakter på IMDB: 2,2 (fra 841 brukere)

 

 

LES OGSÅ: HERMEGÅS 3

 

Sølve Friestad – scoop@scoopmanagement.no