dystre detektiver

Dette er en ny snakkis fra HBO. TV-serien byr på sterke navn som Woody Harrelson og Matthew McConaughey i rollene som politimennene Martin Hart og Rust Cohle. 

true-detective-inni

TRUE DETECTIVESSesong 1. Noen TV-serier er lett fordøyelige, mens andre er mer kompliserte. Denne tilhører definitivt sistnevnte.

I et kontrastfyllt landskap av personligheter blir Hart og Cohle partnere. De er vidt forskjellige, og de har egentlig et anstrengt forhold. I 2012 er det ti år siden de to brøt kontakten med hverandre, og plutselig er vi tilbake i 1995 hvor de arbeidet med et særdeles avansert ritualmord. Handlingen er todelt. I 2012 blir de avhørt av to etterforskere som vil høre hele sannheten fra ritualdrapene i 1995, og publikum blir vitne til begge deler, og det er flere sider av samme sak, og vel så det.

De tre første episodene var tyngre enn forventet, og om en ikke følger med, blir det vanskelig å fortsette. Deretter gikk det strake veien oppover, og True Detective er egentlig en bra TV-serie, selv om den er bittelitt oppskrytt i forhold til forventningene.

Sesong 2 er under planlegging, men det ryktes at hverken Harrelson eller McConaughey vil være med der. karakter5

Sølve Friestad – scoop@scoopmanagement.no

scoopet-facebook-ny