Ny video: Maribelle

Maribelle Orlin er en singer-songwriter fra Bergen som er en selvutnevnt pop/rock-musiker. Scoopets første møte med artisten var på årets Musikkfest i Stavanger. Nå er hun klar med musikkvideo.

maribelle-video
Klikk på bilde for å se This Love is Poison.

THIS LOVE IS POISON. Maribelle har promotert egen musikk på livescenen i fire år, og tidligere i år kunne hun fortelle Scoopet at det er forventet en ny plate i høst.Hennes høyeste mål som artist er å få spille på oransje scene, Roskilde.

Om jeg hadde vært dame, ville jeg sagt at This Love is Poison, er kjempesøt. Selv om det finnes jenter som heter Sølve, er navnet i mitt tilfelle, for menn. Derfor kan jeg jo ikke si at låten er kjempesøt, så stryk det.

Musikkvideoen er forsåvidt produsert med enkle virkemidler hos KT-Musiclab, men det fungerer. Maribelle står foran en vegg og synger inn i kamera. Noen ganger med gitar – andre ganger uten. Egentlig gjør hun mye rart foran kamera, og et spisekick og rennende sminke signaliserer visse problem med kjærligheten, men husk: Det er bare på film.

Selve låten er også fin, og Maribelle har en fin vokal. Musikalsk er hun rundt og midt i Marit Larsen og Unni Wilhelmsens univers. Maribelle er forøvrig fra Bergen, men bor i Stavanger. 

Hovedbilde: På livescenen har Maribelle har med seg Kjetil Fjelde på gitar, og Steinar Skorstad (til høyre) på bass.

 

LES OGSÅ: Kjetil Fjelde går «bananas»

 

Tekst og foto: Sølve Friestad – scoop@scoopmanagement.no

scoopet-facebook-ny

Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=http://scoopet.net/2014/09/ny-video-maribelle/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /customers/5/7/2/scoopet.net/httpd.www/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /customers/5/7/2/scoopet.net/httpd.www/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19