thriller uten sjokolade

Noen må være først ute med å skrive dette, og derfor kan det like godt være scoopet.net som forteller det. 

nonstop

NON-STOP – Blu-ray. For en del år siden var det en sjokolade som ble kalt for Never-Stop, men i dag må en til Sverige for å få kjøpt den. I Norge får vi fortsatt kjøpt Non-Stop, men nå til poenget. Denne filmen er IKKE to timers produktplassering for sjokoladen.

Non-Stop sjokoladen består av hardt sukkerskall i flere farger. Rødt er bringebær, gult er sitron, oransje er appelsin, grønt er ananas/eple, svart er vanilje. SOM om noen kjenner forskjell.

Filmen Non-Stop er derimot en særdeles spennende thriller med Liam Neeson i hovedrollen som den alkoholiserte US Air Marshall Bill Marks, som trolig vil miste jobben snart. Bill er allikevel aktiv, og er på vei til et nytt oppdrag. Denne gangen er det et fly som skal til London – eller skal det?

– Vil alle passasjerene være så vennlige å takke ja til en kopp med The? Vi er snart lens for kaffe.
– Vil alle passasjerene være så vennlige å takke ja til en kopp med Te? Vi er snart lens for kaffe.

Ombord på flyet er det 146 passasjerer. En av dem sender melding til Bill. Meldingen inneholder hverken smilefjes eller ønsker om en god tur, da meldingen forteller at en av passasjerene skal drepe en medpassasjer hvert 20 minutt. I en desperat jakt på passasjeren blir den første personen drept. Deretter er det nye 20 minutt før historien skal gjenta seg. Hvem er terroristen?

Non-Stop er en  spennende thriller som stort sett foregår ombord på et passasjerfly. Handlingen er intens og klaustrofobisk, og det største spørsmålet har et tilfredstillende svar. Publikum får flere mistenkte, hvor en også tenker og håper at noen blant de mistenkte blir fritatt fra mistanken, slik at det ikke blir for dumt. Dette fungerer også bra, og avsløringene på slutten er tilfredstillende.

Det finnes trolig noen kritikere som vil forsøke å analysere denne filmen ihjel. Personlig skal jeg vedde på at publikum vil være godt fornøyd med Liam Neeson som flypoliti. Filmens regissør er forresten samme mann som laget Unknownkarakter5

 

 

Sølve Friestad – scoop@scoopmanagement.no

scoopet-facebook-ny